I LOVE ISLAM!

Thursday, June 3, 2010

ini kepala sudah pusing

before tu nak mohon maaf kepada pengunjung blog ni kerana blog ini dah lame sepi...
naseb baikla abah dah pon beli broadband untuk diguna pakai di rumah nie...pastu naseb la saye ni dapat jadi penasihat yg baik dan suro abah bli broadband M instead of C ...lagu woooo pakai broadband M kat bangi nie...hehehe..
saye ni x lain x bukan asyik2 nak cite pasal perihal kat ofis je kan...huhuhu..yelar,nak wat cane,hari weekdays je kene g keje..pastu kalau weekend jarang jalan2 pon...so xtaw nak cite ape sangat..xpela...berharap sangat kalau korang bace la ape yg saye tulis ni yekk..
minggu ni supervisorku xde,jadi mcm biasela risau sangat kalau bosatn duk dalam ofis xtaw nak wat ape...naseb bek la ak dok backup manager n tolong die wat keje sikit2...ish ish ish..taktawula..rase bile dah masuk ofis tu..menunggu je saat2 pukul 5 taw!huh...
esok da hari jumaat~jadi aku rase mcm nak minx balik awal je cuz ak nak balik k.l esok...balik rumah ummi pulak..hehehe..mcm dah lame la pulak x balik sane..
elaun pn insyaAllah x esok,mungkin next week masuk...ak ade wat OT untuk bulan lepas..alhamdulillah la dapat banyak sikitla elaun ..hihihi..ak nak bli barang2 yg ak ske..at least nanti aku ingatla barang ni aku beli hasil dari titik peluh ak sebagai pelajar praktikal di CISB ^-^
hari ni lak aku rase mcm nak balik awal gilak.sebab bosannnnn....manager ,en azmi pun terkejut aku habiskan keje tu cepat tol..huhuhu...better wat cepat2 kan..kalo tibe2 ade hal len ke,kene wat keje len yg berlambak ke,kan kelam kabut nanti,,dengan sakit perot,pening kepale,asyik tgk jam je ak banyak kali..adoi...sabau jela...esok xnak g keje leh?ngaaaaaaa....

1 comment:

komen2la jika sudi ^-^