I LOVE ISLAM!

Thursday, October 8, 2009

Syawal masih ada di UTM =)





aik?asaaaalll la pulak tbe tbe tersesat ni?




hee...we at depan pintu gerbang









me n fathiah at raya KP

Salam 1 Malaysia..=D

maafla pd yg tertunggu-tunggu new post ni ha..aduiii...xtawula kenape raseee cm malas jek nak wat post baruu ..padahal byk jek citee yg boleh diceritekan..

hari tu holiday rayaa 1 week je kan..so agk x keruann jgk la diriku sbb mcm x puass jek berayee..hee..yelar...baru je baper kalii pakai bajuu rayaa..kalau boleh nak sampai lusuh..huk3
alhamdulillah apabila sudah berada di utm after raya ni,ade jugakla invitation rayer yg dapat ..datang daripada pelbagai pihak.. =D bermule pada hari jumaat...2hb oktober 09..kak fida..akak usrah ku datang jemput raya kat rumah die di kolej tun hussein onn..mulenye ak x dpt nak hadirkan dirii sebab dengan katee pengarah IRIS nak wat meeting dat night..konfem2 cannot come kn..tp tibe2 x jadii laks..jadi dapatla sy mengimarahkan jamuan tersebut.. =D syookk..sebab dapat makan spageti..hee..ade jugak pengisian rohani dalam berjamuan tu sbb kitorang jamuan raya sesame budak2 usrah jek..haa..lupe...sy invite fathiah hazwanie arif jugak utk g ke saneee...siann diee keseorangan..
keesokan harinye pulak...3hb oktober 09..ade ape yek..haa...dinner raya kos ku...3SKK.. kat DSG kolej tun dr ismail...kitorang datang lambat sikit mse tu..naseb bek la x start mkn lg..hu3..

hari ahad.. 4hb oktober... jamuan aidilfitri 1 malaysia kat kolej ku yang kusayangi..cewah =D sedey betul x dapat nak tolong ape2 ..x dapat nak berbakti sebab ade hal yang x dapat dielakkan ..anyway..interesting jamuan ah..walaupun ade kesilapan teknikal sikit kn...cuaca yang x berape mengizinkan..tp syukur la sbb hujan kan satu rahmat..kne think +ve =)..di siang hari nye..beraye kat rumah one of my BFF di pulai jaya...wanne! syoknye mummy die masak...tambah beribu2 kali tu..ceeeeee...tipula tukan..hee..for sure bertambah la sikit2 sebab bukan senang nak dapat hidangan begini selalu...
and hari ni pulak 8hb oktober 09...ptg td puan hanim br jew wat jamuan raya kat de tropika cafe kat tepi tasik utm...sedap2...1st tymme lak tu g kafe tu kn..hee..

terase aidilfitri kali ini tidak la sunyi..walaupun da berada jauh di selatan ni kn..still ade jugak yg sudiimemeriahkan aidilfitri ni dengan jamuan2 raya yg bez..berusaha untuk memenuhi undangan sedaya yg termampu...sampaikan hr tu ummii callll pn terkejut sbb ku masih lg berhari ry lg disini ..huu..

1 comment:

komen2la jika sudi ^-^